Welkom bij Badminton Vereniging Cuijk 1974!

Stap in de wereld van sportieve uitdaging en gezelligheid bij BVC’74. Of je nu een gevorderde sporter bent of net begint, wij bieden een thuis voor alle liefhebbers van badminton. Van recreanten tot competitiespelers, van jeugd tot spelers op leeftijd, en spelers met beperkingen. We verwelkomen iedereen in onze levendige vereniging. Onze passie voor de sport komt tot leven in Laco sportcentrum ‘de Kwel’ in het hart van Cuijk.

Ontdek op onze website alles over onze bruisende speelavonden, boeiende activiteiten en onze enthousiaste leden. Wil je jouw badminton skills naar een hoger niveau tillen of lekker een shuttle slaan? Hier ben je aan het juiste adres! Samen streven we naar sportieve prestaties en onvergetelijke momenten.

Wacht niet langer! Sluit je aan bij BVC’74 en maak deel uit van een dynamische vereniging die badminton ademt. Neem vandaag nog contact op met een van onze gepassioneerde teamleden en start je sportieve avontuur. Samen bouwen we aan een sterke en gezellige badmintonfamilie.

BADMINTONNEN IN Cuijk

Klinkt opwindend? Laat je enthousiasme zien en ontdek BVC’74 vandaag nog! Stuur een mail naar info@badmintonclubcuijk.nl, secretaris@bvc74.nl of kom gewoon langs tijdens een speelavond/ochtend. Er is altijd ruimte voor nieuwe gezichten en jij bent van harte welkom om mee te doen en te ervaren hoe het is.

Twijfel je nog? Geen zorgen! Je hebt de kans om vrijblijvend drie keer mee te spelen voordat je beslist. Leer het spel kennen, maak nieuwe vrienden en ontdek de unieke sfeer van onze vereniging. En als je geen racket hebt, is dat geen probleem. De club biedt de mogelijkheid om er een te lenen tijdens je eerste paar speelbeurten.

Pak deze kans en voeg je bij ons voor geweldige sportieve ervaringen en een gezellige tijd. Samen bouwen we aan een sterke badminton community. Wacht niet langer, jouw sportieve reis begint hier!

Anton Terpstra,

Voorzitter BVC’74