Dorpencompetitie

Klik Hier:240322-Standenlijst-2023-2024

WEDSTRIJDFORMULIER: http://dorpencompetitie.bobarts.nl/Senioren.aspx

Wat en hoe de dorpencompetitie!

Dit is een recreatieve competitie van de dorpen onderling in het land van Cuijk. De deelnemende dorpen zijn:  St. Anthonis  (zondag en woensdag), Boxmeer (woensdag), Oeffelt (woensdag), Cuijk (donderdag ) Mill (maandag), Uden (dinsdag en donderdag), Grave (donderdag), Volkel (donderdag), Oss (dinsdag), Wijchen ( donderdag, vrijdag)

De wedstrijden worden gespeeld op de verenigingsavond van de thuisspelende vereniging, volgens het idee van de oprichtster Anneke Punt.

Er wordt in 5 poules gespeeld, en ingedeeld op strekte A, B, C, D, E . Het seizoen loopt van september t/m maart. Eind maart wordt er een afsluitend toernooi gehouden, hier worden de prijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt. Men is niet verplicht deel te nemen aan dit toernooi.

Wat wordt er gespeeld.

Er worden 1 damesdubbel, 1 herendubbel, 2 mixdubbels, 1 damesenkel en 1 herenenkel gespeeld . Sinds dit jaar wordt er door de niet singlespelers een extra (3e) Mixdubbel gespeeld. Er wordt volgens het rallypoint systeem gespeeld tot 21 met 2 punten verschil of wie het eerste 30 punten heeft. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets. Bij twee gewonnen sets (2-0) heb je 2 punten en de tegenstander 0 punten. Bij de stand 2-1 heb je ook 2 punten, maar de tegenstander krijgt voor haar gewonnen set ook 1 punt.

Hoe kan ik daaraan mee doen?

In het voorjaar kan men zich aanmelden bij de dorpencoördinator. Bij voorkeur als volledig team. Een team bestaat minimaal uit 2 dames en 2 heren. Individueel inschrijven kan ook maar dan is het niet zeker dat een volledig team gevormd kan worden. Als de teams bekend zijn worden de speeldatums vastgesteld (dit gebeurd meestal al voor de vakantie periode) en men wordt geacht dat er op deze datum gespeeld wordt, hoewel de wedstrijden in onderling overleg ( b.v. door blessures ) verzet kunnen worden, conform het reglement.

Per ingeschreven team is een inschrijfgeld verplicht. Om de kosten te dekken vraagt BVC’74 € 7,50 per persoon eigen bijdrage aan elk team per seizoen

2023 Wedstrijdformulier Dorpencompetitie 2023-2024

Tips/ideeën? mail : RCcuijk@gmail.com