Recreatie commissie

De RC heeft een eigen mailadres: RC@BVC74.NL

De RC bestaat uit Diandra, Germa, Nikki en Marieke.

De recreantencommissie heeft als functie binnen de vereniging een leuk pakket aan activiteiten te organiseren voor de leden van BVC’74. Wij proberen de activiteiten af te stemmen op de wensen van de leden.

We hebben jaarlijks terugkerende activiteiten. Zo starten we het jaar met een Nieuwjaarstoernooi op de eerste donderdag van het jaar. Deze activiteit eindigt met een glas champagne en een toast op het komende verenigingsjaar.

Kort daarop volgen de clubkampioenschappen. Bij voldoende animo worden er wedstrijden gespeeld in single, dubbel en mix. Hierin maken we onderscheid in een poule met speelkleur wit-geel en een poule met speelkleur geel-groen-blauw spelers.

Eind juni staat het volgende feest van de vereniging gepland. Voordat wij met zomerreces gaan wordt een afsluitende feestavond georganiseerd voor de leden.

In het najaar organiseren wij een open dubbeltoernooi. Uit allerlei windstreken komen teams deelnemen aan dit open toernooi. Ook hier wordt op alle niveaus gestreden voor de eerste prijzen.

Behalve de terugkerende activiteiten zijn wij binnen onze vereniging ook belast met het begeleiden van nieuwe leden. De nieuwe leden krijgen tegen een geringe vergoeding een training aangeboden om de basis van het badminton onder de knie te krijgen. Bij de al iets gevorderde nieuwe leden kunnen wij indien er voldoende animo is een training op elk niveau aanbieden.

Buiten het feit dat wij als vereniging aangesloten zijn bij de bond wordt er bij onze vereniging ook mee gespeeld in de dorpencompetitie. Dit is een recreantencompetitie waarbinnen in verschillende klassen een aantal wedstrijden worden gespeeld tegen andere badmintondorpen. Een spannende afsluiting vindt jaarlijks plaats rond Maart in de sporthal te Mill.

Interesse in een leuke sport. Spreek ons eens aan in de zaal. Wij zijn altijd bereid jullie te voorzien van enige informatie en bieden ieder toekomstig lid twee gratis speelavonden aan, om te ervaren of het iets voor jou is. Wij zorgen voor de badmintonrackets.

Graag tot ziens!