Technische commissie

Bij BVC’74 is de Technische commissie verantwoordelijk voor de competitie van de badminton-bond en de training voor jeugd- en competitietrainingen. Daarnaast verzorgd de TC de training van G-team, enthousiaste sporters met een beperking.

Competitie 2024-2025

Trainers: Afmelden voor de training op de maandag bij Humphry (sms of app naar 06-53353484 ) en voor de donderdag Max (een belletje/appje naar 06-12859477 )

De technische commissie bestaat uit: Thijs Manders en Frank Peters (voorzitter TC, 06-40445270 of frank.peters.cuijk@gmail.com ).

Uitslagen en standen op toernooi.nl: https://badmintonnederland.toernooi.nl/  

Dit seizoen spelen 6 teams in de bondscompetitie: 2 senioren en 4 jeugdteams. Wedstrijdschema, uitslagen en standen zijn te vinden op:

 
 
 
 
 

In je eigen agenda digitaal overzetten? 1. Inloggen op site badminton.nederland en een account aanmaken inlog naar badminton nederland toernooisite 2. Account aanmaken! Dat is handig om favorieten op te kunnen slaan. Favorieten kan zijn je team, maar ook individuele spelers. 3. Ga in dit bestand naar de hyperlinks van teamplanning en klik aan. 4, Je zit dan op tabblad wedstrijden van het betreffende bvc-team 5. Bij ” wedstrijden” staat er naast een icoontje van een kalender. Als je daar op klikt wordt een bestandje geopend dat je kunt importeren. NB1: geen ervaring mee? Zie dan  hoe importeer ik