Clubkampioenschappen

         

Inschrijfformulier 2019:    persoonlijke inschrijfformulier clubk 2019

Hallo badmintonners van BVC ’74 !!!
Zoals ieder jaar staan de clubkampioenschappen weer voor de deur! We hopen dat jullie allemaal weer mee gaan doen aan dit evenement, omdat dit altijd iets extra’s brengt. Dan hebben we het over het wedstrijdelement, de spanning die het met zich mee brengt en de gezonde strijd onderling.
Dit jaar gaan we op maandag 26 maart 2018 van start met de clubkampioenschappen en worden de finales gespeeld op donderdag 5 juli 2018.
Een aantal belangrijke punten:
1. Iedereen kan mee doen! Ook als je op de finale avond niet aanwezig kunt zijn.
2. Je kunt je op 3 onderdelen inschrijven. Te weten de dames/heren dubbel, mix en single. Bij veel verhindering , lijkt het ons verstandig, je niet voor alle onderdelen in te schrijven, maar hier een keuze in te maken.
We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de opgegeven verhinderingen. Mocht er onverhoopt om wat voor reden dan ook, een wedstrijd niet door kunnen gaan, dan kun je die onderling, in goed overleg, zelf verzetten. Gelieve dit wel door te geven aan de organisatie, zodat de wedstrijdplanning aan kan worden gepast.
3. – Voor deelnemers die alleen op maandag kunnen spelen, zijn er in de voorrondes, 13 speelavonden.
– Voor deelnemers die alleen op donderdag kunnen spelen, zijn er in de voorrondes, ook 13 speelavonden.
-Deelnemers die op maandag- en donderdagavond kunnen spelen hebben dus meer speelmogelijkheden.
4. Bij het spelen van de dames/heren dubbel en de mix heb je een partner nodig. Probeer zelf iemand te vinden met wie je graag wil spelen. Mocht dit niet lukken en je wil toch graag spelen, dan kun je op je inschrijfformulier “wanted” invullen. De organisatie gaat dan, indien mogelijk, op zoek naar een mede “wanted” deelnemer.
Tot slot hopen we dat iedereen zich massaal en met veel enthousiasme inschrijft, zodat we er met z’n allen een mooi evenement van kunnen maken, waar uiteindelijk met veel plezier op terug gekeken kan worden. Let erop dat je inschrijving voor 1 Maart bij ons binnen is zodat wij de tijd hebben om een goede planning te maken voor iedereen!
Met sportieve groeten,
Het organisatiecomité!