Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Het weekend van 8, 9 en 10 januari: U13 redt de eer!

Het weekend van 8, 9 en 10 januari: U13 redt de eer!

groot en kleinUpdate voor de zondag: Onder 13 en het eerste moesten vandaag spelen. Het eerste speelde hun 2e wedstrijd in 3 dagen.

Het eerste moest in Geldrop vandaag hun meerdere erkennen. Na de gewonnen enkels door Mike, Thijs en Indira was het 3-3 en moesten de mixen de doorslag geven. De machine stokte …. Met 5-3 verlies terug naar Kuuk 🙁

De enige die wonnen dit lange weekend: onder 13! En wel met een overtuigende 6-2 overwinning. En zo kan het gebeuren dat werkelijk iedereen tenminste 1 punt heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat: Lars, Sam, Julie, Joep en Nikki, we zijn trots op jullie!

De verslagen van vrijdag en zaterdag: Vrijdagavond speelden de jongens van onder 15/17 en team 1 hun 1e van 2 wedstrijden, Op zaterdagochtend was team 2 aan de beurt. Op zondag spelen onder 13 (uit Eindhoven) en het 1e team ook nog eens in Geldrop.

Vrijdagavond speelde U15/17 tegen de nr 2. Op de foto illustratief Eindhoven (wit) tegen BVC (blauw). Het lengteverschil zien we terug in de uitslag. 6-2 verloren. Floris en Just (inderdaad, die op de foto! Waar “kleinen” groot in kunnen zijn!!) wisten hun enkel te winnen. “Er had meer in gezeten voor de Cuijksen”, zo meldde onze verslaggever ter plekke.

Het eerste team moest naar Reeshof, hun directe concurrent voor een podiumplek in de poule. Mike en Indira wonnen hun enkel; ze wonnen samen de mix. 5-3 is de uitslag. Zondag meer punten!?!

Het tweede reisde zaterdagochtend af naar Veldhoven. 3 punten sleepten zij naar Cuijk: de mannendubbel, de enkel van Richard (vaste waarde inmiddels) en Judith’s enkel (proficiat Broekmans, goed bezig).

Morgen nog 2 wedstrijden … wordt vervolgd.