Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Voorlopig geen training

Voorlopig geen training

Beste sportvrienden,

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie je afvragen of sporten onder de huidige Corona-omstandigheden nog verantwoord is.

Met de kennis van nu, heeft het bestuur op 11 maart 2020 besloten:

– De trainingen voor de jeugd en voor het G-team gaan de komende 2 weken niet door.

– Van de site van RIVM over Noord-Brabant: “ Ik woon in Noord-Brabant. Moet ik nu thuisblijven? Beperk je sociale contacten als je klachten hebt van verkoudheid, hoesten of koorts. Dat betekent: ga niet naar school, werk of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Dit heet ook wel social distancing. Boodschappen doen en de hond uitlaten kan wel.” 

– Wij vragen elk lid een eigen verantwoordelijkheid te nemen, zich goed te laten informeren (nieuwsberichten, site RIVM, NOCNSF) en op basis daarvan zelf de juiste keuze te maken.

– Op dit moment is er geen reden om de sportactiviteiten volledig te stoppen. Als extra voor badminton geldt, dat badminton geen contactsport is.

– BELANGRIJK: Leden die klachten hebben, ook als ze mild zijn, of uit een Corona-gebied komen, vragen we NIET TE KOMEN SPORTEN. Dat is in lijn met de aanwijzingen van de overheden.

Wij zorgen dat we goed geïnformeerd blijven en we zullen daar naar handelen. Als de lijn van de overheid verandert, of er komt relevante informatie van de Laco of NOC NSF, dan zullen we jullie direct informeren.

Bestuur BVC74