Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Volle bak thuis

Volle bak thuis

Alle teams speelden vandaag thuis: vandaar volle bak. Maar hielden we ook alle punten thuis?

Team U11

 

 

U11 was speels vandaag. Lekker gespeeld en (met respect voor de tegenstander) met speels gemak gewonnen met 6-2 van de leeftijdgenoten van ‘t Veertje uit Boekel.

Team U13, girlpower!

De dames moesten een 2-6 verlies tegen Scarabee incasseren. Julie had een goede dag en won zowel haar enkel als de wdubbel samen met Cleo. ook Annemijn was dicht bij winst.

 

Team U15

Tegen Rapid was het geen makkie. Toch werd met 7-1 gewonnen door Mette, Joep, Jelle en Nikki.

 

 

 

Team 2 ondergaat een leerproces. Tegen Zinewinde werd met 7-1 verloren, maar het worden steeds meer wedstrijden waarin de uitslag ook de andere kant uit kan vallen. Bijzondere vermelding voor Willem als een toonbeeld van veerkracht en doorzettingsvermogen. De eerste set won hij duidelijk, de tweede set werd net met 29-30 verloren. De derde set was nodig. Onze jonge held moest zich weer tot het uiterste inzetten met een 24-22 verschalkte hij de tegenstander. @Willem: Chapeau (= “petje af”) voor zoveel doorzettingskracht. 

Team 1 moest tegen Veldhoven. Spannende partijen met uiteindelijk een 5-3 winst voor BVC. Terugkijkend heeft Judith een sleutelrol gespeeld. Daarmee wil ik de anderen in het team zeker niet tekort doen, maar Judith wist in 2 van haar partijen een 3-setter in Cuijk’s voordeel te beslechten.

Tot slot een bedankje aan Anton en Jo die beiden met hun ervaring en aanwijzingen onze helden op het juiste spoor hielpen of hielden. Al met al een mooie zondagochtend met 3 van de 5 een winst.