Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Volle bak in de Kwel: winst en verlies in balans

Volle bak in de Kwel: winst en verlies in balans

26okt volle zaalDe 5 thuisteams vermaakten het aanwezige publiek met fraai tot zeer fraai badminton.  Rechtsvoor speelde U15 hun partijen tegen jongens uit Nuenen die ieder een kop groter waren. Desondanks sleepten onze jongens er een 4-4 gelijkspel uit. Tjerk won zijn 3 partijen, 2 ervan met hulp van Just en Willem. U15 goed gedaan. (N.B.: inmiddels is er ook een teamfoto van U15. Zie districtscompetitie.)

Andere uitslagen: U11-2 won 2 van de 8 partijen. De punten werden vooral door Mette veroverd. U11-1 won er 3 van de 8. Gevraagd naar een reactie op de wedstrijden, verzuchtte Julie: “Ze waren groot. [zucht] We hebben allemaal zo hard gewerkt  [zucht]”. De beide U11-teams worden steeds beter, Binnenkort gaan  we dat ook in de uitslagen merken.

Het 2e team won met 7-1. Alleen de laatste wedstrijd werd door de 2 J’s (Judith en Jeff) verloren. Dame en heer, een kwestie van conditie of concentratie?

Het 1e team won van grote concurrent Alouette met 6-2. Applaus voor Thijs (Thies voor intimi) die zijn enkel met een prachtige 3-setter winnend afsloot. En zo ziet dat er uit als je dan je tegenstander de hand schut: wederzijds respect!26okt thijs wint in 3 sets