Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Verslag van team 1

Verslag van team 1

Team 1 speelde vandaag, net als twee jeugdteams, in Boekel tegen ’t Veertje. Helaas was Mike er vandaag niet bij. (Ik hoop maar dat het feestje gisteren gezellig was.) Omdat een dame van de tegenstander eerder weg moest werd begonnen met de herendubbel en de singel van Judith Broekmans (alias Judith B). De heren Bob en Marco maakten het ongelofelijk spannend en wisten de eerste game met 22-20 te winnen nadat ze met 20-16 achter stonden. Ook de tweede game stonden zij 20-16 achter maar ze bleven vechten voor ieder punt waardoor ook deze game met 22-20 gewonnen werd. Judith B begon goed aan haar singel, maar de tegenstander ging steeds beter spelen. Hierdoor verloor zij helaas.
Daarna mocht Judith B samen met Bob aan de mix beginnen. Judith van der Wel (alias Judith W) begon gelijktijdig aan haar singel. Judith W won met duidelijke cijfers 21-14 en 21-8. Bob en Judith hadden wat meer moeite met hun tegenstander maar ze bleven knokken waardoor ze deze mix in drie games wisten te winnen. 1Tussenstand 4-1.
Vervolgens ging de damesdubbel (de twee juudjes) de baan op en begon Marco aan aan zijn singel. Beide partijen waren spannend en in beide gevallen moest een derde game de beslissing brengen. De twee juudjes kwamen iedere game achter en moesten de opgelopen achterstand dan weer goed maken. In de eerste game lukte dat, in de tweede helaas niet. In de derde game bleven ze gelukkig wel een beetje bij, maar aan het einde leken ze de wedstrijd toch nog uit handen te geven. Gelukkig bleven ze rustig en wonnen uiteindelijk de partij. Marco bleef knokken voor wat hij waard was en wist uiteindelijk de derde game te winnen. Dus Marco, vanaf nu geen vrees meer voor die derde game. Je hebt laten zien dat je ook in drieën kan winnen.
Als laatste mocht Bob zijn singel nog spelen en Judith W een Marco de mix. Het was maar goed dat het voor Bob zijn laatste partij was, want hij heeft zich helemaal leeg gespeeld. Helaas was dat niet genoeg en heeft hij in drie games verloren. Judith W en Marco begonnen de mix slordig waardoor veel fouten gemaakt werden. Helaas werd de eerste game dan ook gewonnen. In de tweede game gingen zij veel rustiger spelen waardoor zij op grote voorsprong kwamen. Na winst in de tweede game moest ook hier de derde game een beslissing brengen. Judith en Marco gingen rustig door met het goede spel van de tweede game en hoewel de tegenstander wel wat meer tegenstand bood, werd ook deze game gewonnen. Eindstand 6-2. De eerste overwinning van dit seizoen is een feit. Op naar de volgende, komende zondag in De Kwel.

Groet, Judith W