Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Uitslagen 4 uitwedstrijden: team 1 en 2 in balans

Uitslagen 4 uitwedstrijden: team 1 en 2 in balans

4 uitwedstrijden: onder 11 tegen Veghel [5-3 verloren], onder 15-17 tegen Smash en het 1e en 2e team in Oss.Team 1

The boys van onder 15-17 moesten hun meerderen erkennen in tegenstander Smash. Doordat Floris en Just hun enkel wisten te winnen, was de schade beperkt tot 6-2.

team 2Het tweede team verliet de Osse arena met een 4-4 gelijk. Gewonnen werden de herendubbel, Bob zijn enkel en Judith won haar enkel en de mix met Bob. Het trouwens maar een haar gescheeld of er was gewonnen. Bij de damesdubbel moest er een 3e set aan te pas gekomen die nipt werd verloren.

Het eerste team speelde ook in Oss. De damesdubbel werd gewonnen en Thijs en Judith wonnen hun singel. Voor Judith de eerste singel die ze in het tricot van BVC’74 heeft gewonnen. Met 2-0 kon zij een vreugdegil niet onderdrukken. {Het is maar goed dat foto’s geen geluid bevatten.]

Judith 1e singel winstHier is Judith op weg naar het beslissende punt.

 

Zo begon het eerste team met een 3-3 tussenstand aan de mix-partijen. De beide partijen waren al net zo spannend als de hele wedstrijd. Thijs en Judith konden net geen 3e set uit het vuur slepen. De mix van Mike en Indira moest de beslissing brengen. De eerste set werd nog eenvoudig gewonnen. De tweede set speelde één van die raadsels van topsport op (vraag me niet welke) en werd verloren. De 3e set was nodig. Het scoreverloop ging om-en-om, nooit meer dan 1 punt verschil. Met een eindstand 23-21 trokken Indira en Mike (Duo Vechtlust) de stand gelijk.

Zo hielden teams 1 en 2 de balans. Er komt ook steeds meer balans IN de beide teams. Steeds meer inden ze hun draai, worden de dubbels en mixen vertrouwder.