Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Uitslagen 23 november en hangen aan de lippen van Anton

Uitslagen 23 november en hangen aan de lippen van Anton

Bij U11-1 werd de damesdubbel gewonnen en de enkels van Sam en Nikki. Het team verloor met 3-5. Er is echter goede hoop  want 3 3-setters werden NET verloren. Dus ze zijn dichtbij. De 3-setter van Julie was zuur want bij 19-19 in de 3e set kreeg zij een shuttle op het oog. Was vervolgens uit haar ritme en verloor de volgende punten en de wedstrijd.

De jongens U15 hadden oudere en meer ervaren tegenstanders maar boden goed weerstand. Ook daar 2x 3-setters en die net niet werden gewonnen. De jongens willen heel graag leren. Ze hangen aan de lippen van Anton en nemen de tips in zich op.

IMG_0956

 

3-setters winnen is een kunst apart. De 1-7 verlies (Tjerk won zijn enkel) was terecht, maar het doet geen recht aan de inzet van onze helden.

 

 

 

Team 2 had wat recht te zetten tegen Blauw wit uit Roosendaal. De uitwedstrijd werd met 2 invallers met 4-4 gelijk gespeeld. Team 2 vandaag in volle bezetting liet zien waartoe zij in staat zijn: 8-0 winnen dus. Zonder Kim en Bob tekort te doen, vielen me de vechtlust op van Jeff en Judith.IMG_0960 Judith won haar enkel door in de 3e set het initiatief te nemen en de tegenstander alle hoeken van het veld te laten zien. Onze powerhitter Jeff trof in zijn enkel een talentje van 13/14 jaar en had daar de grootste moeite mee. Een achterstand van 10 punten boog hij puffend en blazend om in een nipte overwinning.

Team 1 moest het opnemen tegen hun directe concurrent voor het kampioenschap: het team van BC Bever. IMG_0948Na een licht gespannen warming up  en een ECHTE wedstrijd is het goede nieuws: 7-1 gewonnen. Het slechte nieuw is een blessure bij de tegenstander van Laura tijdens de enkel. Laura stond ruim op voorsprong toen de dame geblesseerd moest opgeven. De mix tegen Thijs en Indira hoefde niet gespeeld te worden. Maar de andere partijen waren stuk voor stuk ‘clashes’ die in het voordeel van BVC uitvielen, op de enkel van Thijs na. IMG_0937Op de foto lijkt het alsof Mike en Thijs op Anton neerkijken maar ook team 1 hangt aan de lippen van Anton.

 

Aanstaande zondag 30 november spelen de teams weer thuis.  Vanaf 10 uur in Laco/de Kwel. Kom onze helden aanmoedigen!! Ze verdienen het.