Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Laatste thuiswedstrijden en een idee!!

Laatste thuiswedstrijden en een idee!!

VERSLAG LAATSTE THUISWEDSTRIJDEN EN GRAAG JE MENING OVER EEN MOOI IDEE: Vandaag de laatste thuiswedstrijden met 3x winst, 2x verlies en dus een goed idee smile-emoticon .

panorama 25jan15
U11-2 moest in de tegenstander hun meerderen erkennen: 0-8. Veel geleerd maar niet gewonnen. (Sorry team. De foto die ik van jullie heb gemaakt is mislukt).

niki lars 20 19 voor

U11-1 scoorden net als in de uitwedstrijd weer een 5-3 winst tegen Budel. Zij zitten daarmee in de middenmoot in de poule. Op de foto Niki en Lars in een bloedstollende partij.Zeer goed.

De jongens van U15 verloren nipt met 3-5. Ergens een setje meer en ze hadden zich niet alleen in het veld maar ook in de stand een gelijke kunnen tonen. De vechtlust van de heren is just in enkel het verhaal van u15bijna spreekwoordelijk. Indy, Willem, Tjerk (met 3 door een deurincident geknakte vingers), Floris, Just (zie foto: hoe groot en klein elkaar in balans houden) en Luuk. Goed gespeeld heren!

Team 2 had met Karin F, Lieke en Richard 3 invallers die ieder hun aandeel hadden in de 6-2 winst. Met name het punt van Lieke in de mix was zeer 2x mix team2verdienstelijk. Na verlies in de dubbel en in haar enkel, gooide aij alle schroom van zich af. Alsof zij nooit anders had gedaan besloot ze de partij door 4 vlekkeloze services waar de tegenstander geen antwoord op had. Op de foto zijn de beide mixen van het 2e team in beeld.

Team 1 had 8 x 2 sets nodig om met 8-0 te winnen. Het enige opmerkelijke was de mix van Thijs en Indira. Hun beide sets kwamen zij op achterstand, om die op het eind ( “efkes tandje bij Ties!” ) 2x in 22-10 in hun voordeel te beslissen.
De jeugd besloot het wedstrijdseizoen met een gezamenlijk frietje bij Coebergh. De teams bleken ook in de friettent hechte teams. Zoveel enthousiasme en decibels zal de uitbater lang niet hebben meegemaakt.

Terug in de Kwel bleek dat het eerste team van de dorpencompetitie (met Myrna, Rens, Mark en Jos) die ochtend had gewonnen. Een nieuw kampioenschap is in aantocht? …. en dan het idee ….

Zou het mooi zijn een wedstrijd te spelen tussen team 1 van de bondscompetitie tegen team 1 van de dorpencompetitie? Battle om de BVC’74-SUPER-TEAM-CUP? Lieve leden wat vinden jullie?