Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Laatste nieuwtjes en 2 juli feest!

Laatste nieuwtjes en 2 juli feest!

Beste leden van BVC!

badminton-wallpaper-pftwe2svZoals iedereen weet zijn we druk bezig met de clubkampioenschappen welke zullen eindigen met de finale-avond op 2 juli. We starten donderdag 2 juli om 20.00 uur met de dubbels, gevolgd door de mixen en eindigen met de singles. Velen hebben al een kaartje gekocht, voor diegene die dit nog niet gedaan hebben; je hebt nog kort de mogelijkheid (uiterlijk 25 juni) om bij Wilma voor 5 euro een kaartje te kopen! Hiervoor krijg je buiten de spannende finale wedstrijden ook nog 5 drankjes en lekkere hapjes deze avond.

Na deze geweldige avond hebben we nog één week met 2 speelavonden voordat de zomervakantie ingaat.

Voor dit jaar hebben we iets nieuws geregeld tijdens de zomervakantie!!!  Op de maandagen 3, 10, 17 en 24 augustus kun je ook komen spelen van 20.00 tot 22.00 uur in zaal 1 (baan 1 t/m 4) . De bar zal tot 23.00 uur open blijven. Dit jaar is een proefjaar. Mocht er voldoende animo voor zijn, dan gaan we in overleg met LACO om te kijken of dit jaarlijks terug kan komen.

Tot slot!

De donderdagochtendgroep zal volgend seizoen niet meer op de donderdag spelen maar op de woensdagochtend van 9.00-11.00 uur.

 

Nog veel speelplezier namens de rc!

Jos, Wilma en Chantalle