Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Jongens U15/17 ongeslagen kampioen van Brabant

Jongens U15/17 ongeslagen kampioen van Brabant

U15 kampioen

 

 

 

 

 

 

 

 

BVC’74 is apetrots weer een kampioensteam te kunnen presenteren. De jongens van U15/17 zijn ongeslagen kampioen geworden in hun categorie. Vandaag werd ook de laatste wedstrijd met duidelijke cijfers gewonnen. In de regio Brabant speelde zij in de enige poule, dus zijn ze ook meteen Noord-Brabants kampioen. Proficiat heren. Jullie hebben er hard voor gewerkt en getraind. De herdenkingsmedaille mogen jullie met veel trots dragen.

Ook de beide andere jeugdteams sloten hun seizoen winnend af. U13 eindigde als 2e (!!) in de poule. Heel goed gedaan. U11 ging gedurende het seizoen steeds beter draaien met een mooie 3e plaats op de ranglijst tot gevolg. Trouwens  met evenveel winstpunten als de nummer 2, dus dat was close. De jeugd doet het geweldig goed.

We kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen: klassebehoud voor het eerste, een 2e en 3e plaats voor U13 en U11 en klap op de vuurpijl een kampioenschap. Zulke mooie resultaten zijn een pluim voor de spelers, maar kunnen alleen behaald worden met de hulp van ouders, trainers en begeleiders.  Ik wil op deze plaats Anton en Jo bedanken voor hun inspirerende trainingen en goede coaching op wedstrijddagen. Beiden waren er vandaag!!

Hierna de foto’s van vandaag: wedstrijden, huldiging, apenkooien en friet eten … afijn kijk maar.

jo en u13 IMG_2877 IMG_2867 IMG_2849 IMG_2848 IMG_2847 IMG_2841 anton en u15