Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Januari maand van de waarheid in de bondscompetitie

Januari maand van de waarheid in de bondscompetitie

Januari dus de maand van de waarheid. En attentie voor de “thuis-“wedstrijden op de 17e. Die worden niet in Cuijk maar in de sporthal in Haps gespeeld omdat de Laco een tweedaags turntoernooi op bezoek heeft. Hier het speelrooster voor de resterende wedstrijden: speelrooster2016

 

U11: Met nog 2 wedstrijden te gaan een mooie 2e plaats. Nummer 1 staat te ver voor, maar de 2e plek behouden mag voelen als een kampioenschap: succes bij de laatste 2 wedstrijden.

U13 speelt nog zeker 2 uitwedstrijden en moet daarnaast 2 wedstrijden inhalen. Oirschot waarschijnlijk op 31 januari; RBB is nog niet gelukt een datum te vinden. Door de grote verschillen in gespeelde wedstrijden zit zowel onderin als bovenin eindigen er in.

De jongens van U15/17 zullen met nog 3 wedstrijden te gaan een goede middenmoter of misschien zelfs subtop eindigen. Kom op jongens pak die punten!

Team 2 is nu nog voorlaatste, maar pakt de laatste wedstrijden de punten. Met nog 3 wedstrijden te gaan moet het mogelijk zijn nog een plekkie in de ranglijst te stijgen.

Team 1 staat met nog 4 wedstrijden te gaan op e 4e plek van 8 teams. De nummers 3 en 2 hebben slechts 1 respectievelijk 2 punten meer. Dus een plek op het schavot bij de 1e 3 is zeer wel denkbaar.