Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Finale avond clubkampioenschappen 2015/2016

Finale avond clubkampioenschappen 2015/2016

Donderdagavond 30 juni j.l. was het weer zover de finales van de clubkampioenschappen. Het organiserend comité, bestaande uit Chantalle Wilma en Jos, heeft weer een voortreffelijk stuk werk geleverd . Na de vele voorrondes en kruisfinales werden op deze donderdagavond de finalepartijen gespeeld. Gezien het grote aantal drie-setters waren het partijen waarbij de tegenstanders aan elkaar gewaagd waren. Een zeer enthousiast publiek moedigde de spelers aan en applaudisseerde regelmatig om waardering uit te spreken voor de enerverende rally’s die plaatsvonden.

Na afloop van de wedstrijden vond de prijsuitreiking plaats in de kantine. Onze voorzitter, Jos Hagens, deed een openingswoord waarin hij onder meer de organisatie en alle andere leden, die plaats hebben genomen in de diverse commissies en/of ondersteuning verlenen bij allerlei verenigingsactiviteiten, bedankte.

Jos, reikte daarna een bloemetje uit aan de twee dorpencompetitie teams die in het voorbije seizoen de eerste plaats bereikten in hun poule. Hierna vond de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen plaats. De kampioenen van het seizoen 2015/2016 zijn geworden;

DD GROEN Chantalle Driesssen & Wilma Oosterlaken
HD GROEN Frank Zwakhoven & Pascal v Vlodrop
HD WIT  Mike Beker & Thijs Manders
MIX WIT  Indira Peters & Thijs Manders
MIX GROEN Margo Rutten & Erik v Veen
HE GROEN  Hans de Vries
HE WIT Alex Terpsta

Jos complimenteerde alle deelnemers met hun enthousiasme en sportiviteit gedurende de wedstrijden.

Na de prijsuitreiking was er nog een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje, welke door ging tot in de kleine uurtjes. Wij willen Said, Ismaël, Maurits en Wilma bedanken voor hun inzet voor het bereiden van een grote diversiteit aan hapjes, welke door eenieder met smaak werden genuttigd.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en hopen jullie allemaal in het nieuwe seizoen weer op de banen te zien.

(klik op de foto voor een vergroting)