Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Eerste thuiswedstrijden in de nieuwe shirts.

Eerste thuiswedstrijden in de nieuwe shirts.

 

 

Niet alleen met de nieuwe shirts maar ook met nieuwe telborden. Geen zoeken meer naar ontbrekende nummers maar lekker doortellen. Links de foto van de vader van Veerle en Annemijn die soeverein, misschien niet alles, maar toch wel het telbord in de hand heeft. Op de achtergrond stoeit Marcha nog wat onwennig met het telbord. 

 

Onder 11 moest aantreden tegen de leeftijdgenoten van BC Oss. De jonge helden wonnen de laatste mix en sloten de wedstrijd daarmee winnend af met 5-3.

 

De dames van U13 waren er allemaal. Veel plezier in het spel en met elkaar weten de dames te combineren met goed spel en punten: 6-2 winst was dan ook zeer verdiend. En daar om heen kan dan weer veel gegiecheld worden.

 

U15 moest in de opstelling improviseren omdat Jelle zich ziek moest afmelden. De vervanging heeft zich kranig geweerd. Van alle 8 partijen was in de helft van de partijen een 3-setter nodig om de winnaar te bepalen. Het zal dan ook niemand verbazen dat een 4-4 de einduitslag was.

 

Het is niet gebruikelijk maar deze keer toch een ‘man of the match’. Een speciale vermelding voor Joep. Zoals het hoort was hij er om 9.30 uur om te helpen met opbouwen, een goede warming up, inspelen met zijn maatjes en dan de wedstrijden. De mix werd een 3-setter die nipt werd verloren. De enkel maakte hij het zijn tegenstander lastig, maar  het punt moest hij toch aan BC Oss laten. De veerkracht die hij in zijn enkel had getoond, liet hij opnieuw in de mix met Mette zien. Opnieuw een 3-setter en deze keer ….. weer spannend en ….. winst! Joep is een voorbeeld: op tijd, helpen, warming up en gedreven met veerkracht spelen. De trainers namen hun petje voor hem af.

 

De helden van team 1 en 2 waren vrij.

 

Al met al weer een mooie wedstrijddag.