Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / De “oudjes” bakken ze bruin en doen het goed

De “oudjes” bakken ze bruin en doen het goed

flapjes

 

 

 

 

 

 

 

Vier thuiswedstrijden deze ochtend. De junioren onder 15/17 moesten 5 verliespartijen incasseren tegen gemiddeld iets grotere tegenstanders. De meeste partijen waren close, dus daar had misschien wel meer in gezeten. Onder 13 hield het tot de laatste ralley zeer spannend. Na 4 matchpoints beslisten Sam en Julie eindelijk de 3e set in hun voordeel. En zo konden onze helden van onder 13 de zondag vervolgen met een 4-4 gelijk. Verdienstelijk!

De senioren wonnen hun wedstrijden met 5-3.

Het tweede team met Richard in de gelederen, werkten hun partijen geconcentreerd af. Jullie is bekend dat het 2e een leergierige groep is met Judith, Tjerk en Esmee. En geleerd is er. Zoals gezegd met een verdiende overwinning op zak, konden ze hun tegenstander een fijne terugreis wensen.

Het eerste team heeft het publiek vermaakt met vaak oogstrelend en knok-badminton. De complimenten gaan uit naar alle-4: Judith wordt met de week slagvaster, Mike vecht voor elk punt (jammer van je enkel, zo dichtbij!), Thijs had vandaag 1 van zijn beste enkels (als je dit kunt, waarom niet altijd?) en Indira pakt “gewoon” (weer 🙂 ) 3 punten. Ook voor hen 5-3 winst en een terechte uitslag. Het eerste heeft de goede gewoonte de tegenstander en zichzelf te tracteren na de thuiswedstrijd. Deze keer lekkere saucijsjes, bruin gebakken.

De balans van de zondag: de jeugd laat punten liggen en de “oudjes” van team 1 en 2 pakken de punten en bakken ze bruin.