Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / BVC’74 Team 1 Nederlands Kampioen in Zutphen

BVC’74 Team 1 Nederlands Kampioen in Zutphen

In het Jubileum jaar van de Cuijkse badmintonvereniging BVC’74 heeft ons eerste Bonds team een fenomenale prestatie neergezet op de Nederlandse Kampioenschappen.

Eerder dit seizoen is het 1e team van BVC’74 kampioen geworden in de 2e klasse van de Nederlandse Bondscompetitie en gepromoveerd naar de 1e klasse. Tijdens de daarop volgende Brabantse kampioenschappen in Tilburg hebben Indira, Laura, Thijs en Mike op een overtuigende wijze gewonnen en daar de deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen afgedwongen.

Op de Nederlandse Kampioenschappen, 21/22 juni in Zutphen, is BVC’74 op zaterdag 1e geëindigd in de Poule na drie wedstrijden. Om op zondag de finale te bereiken moest nog een horde genomen worden in de kruisfinale. Na een 2-2 stand hebben Laura en Indira de beslissende wedstrijd gespeeld en de dames dubbel gewonnen in een zeer spannende derde en beslissende set.

Het team heeft daarop in de finale geen spaan heel gelaten van de tegenstander. Zeer gemotiveerd en zeer geconcentreerd werden de punten binnengehaald en na drie wedstrijden was de stand al 3-0 en kon het team zich Nederlands Kampioen noemen.

Namens het gehele bestuur Laura, Indira, Thijs, en Mike gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.Team Nederlands Kampioen 2014