Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / BVC vliegt uit

BVC vliegt uit

jeugd bij smashingBVC’74 was afgelopen dagen buiten de deur:

Onder 13 speelde donderdag een inhaalwedstrijd in Veghel. helaas werd met 7-1 verloren, maar daar waren wel 4 3-setters voor nodig. Zeker dus niet kansloos, hoewel de uitslag anders doet vermoeden.

Op uitnodiging van Smashing ging de BVC-jeugd zaterdagavond naar de eredivisieclub uit Wijchen. Daar speelt Ella Peters (in blauw trainingspak) in het eerste team. Ella is haar sportloopbaan bij BVC begonnen. Waar een goede basis al niet toe kan leiden!! De jeugd heeft genoten van heel mooi badminton. Absolute aanrader voor liefhebbers, zie http://www.bcsmashing.nl/ .

De jongens van onder 15/17 konden niet mee naar Wijchen want zij moesten zaterdagvond naar Oosterhout: een duidelijke 7-1 winst. Bravo! Vrienden van onder 15 …. voor jullie nog iets regelen om in Wijchen te gaan kijken?

Het 2e team, met invaller Richard voor Bob, heeft er een gelijkspel uit gesleept. Judith hebben we bij Smashing stil maar met open mond zien kijken naar het eredivisie-spel. Zijmoet geïnspireerd zijn geweest door haar ervaring bij Smashing, want, werd de damesdubbel maar net verloren (2x 21-18), haar enkel en de mix met Richard leverde winstpunten op. Tel daar de winst in de herendubbel en winst in de enkel van Richard bij op en zie daar de 4-4. Goed gedaan vrienden.