Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / Badminton in de zaal ? hangt in de lucht!

Badminton in de zaal ? hangt in de lucht!

Het goede nieuws uit de persconferentie op 12 mei is dat er per woensdag 19 mei versoepelingen zijn, met name ook als het gaat om sporten en ook binnen sporten. Maar er zijn nog enkele hordes te nemen en vragen te beantwoorden voordat we ook echt binnen een shuttle kunnen slaan, want:

  • Het kabinet moet begin volgende week besluiten dat de versoepelingen daadwerkelijk door kunnen gaan. We hopen dat de ‘ pauzeknop’  niet ingedrukt gaat worden.
  • Dan zullen we met de Laco en eventueel de gemeente afspraken moeten maken over opening van de sporthal en onder welke condities. Onderdeel van die afspraken is of de sporthal ook per de 19e geopend is, of er een maximum aantal deelnemers is, of vooraf reserveren nodig is, etc.
  • Onderdeel van de afspraken zal ook zijn dat we ons te houden hebben aan voorwaarden en versoepelingen die volgens de badmintonbond nodig zijn. We verwachten (vanwege de 1,5 meter) dat alleen enkels gespeeld mogen worden.

Jullie mogen van ons als bestuur verwachten dat we ons goed informeren en dat we met de Laco afspraken maken zodat we veilig kunnen sporten. Zodra we hier iets over te melden hebben, zullen we dat doen via deze groeps-app en op de site van bvc74.