Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / 3x teams goed bezig!!

3x teams goed bezig!!

u11 291115

3 teams hadden een wedstrijd: 2 maal winst en 1x zo goed als winst.

Onder 13 moest al vroeg naar Breda. Te vroeg voor Mark. Niet te vroeg voor onze helden. De eerste partij, de herendubbel werd nog verloren, maar verder een geweldige prestatie. Met 6-2 werd gewonnen van Breda.

Onder 11 had de Laco en een fijn publiek voor zichzelf. De foto is nog van de warming up. daar staan ze nog wat schuchter te kijken naar de tegenstanders uit BavelĀ op de baan ernaast. “flinke jongens! Zouden ze sterk zijn? Vast wel”. Maar zodra de wedstrijden begonnen waren lieten onze BVC-helden niets aan duidelijkheid te wensen over: geen enkele set (!!) werd verloren, 8-0 was dan ook de logische uitslag. Maar denk niet te makkelijk, want de tegenstander gaf vaak goed partij. Helden van onder 11, volgende keer weer centre court? Of toch maar baan 1 voor het eerste team?

Team 1 speelde uitwedstrijd tegen Bavel. Thuis werd de return met 3-5 verloren. Dat was toen de eerste wedstrijd in de hoofdklasse. Nu uit: de damesdubbel, de enkels van Indira en Mike en de mix van Indira (weer 3 punten) en Mike werden gewonnen. Een tegenvaller voor Bavel, koploper op dat moment, die dacht de rookies uit Cuijk te kunnen oprollen. 4-4 is een mooi resultaat!