Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / 3x Boekel en 1x Veghel op bezoek en een kampioenschap gloort?

3x Boekel en 1x Veghel op bezoek en een kampioenschap gloort?

4dec-boekel-op-bezoekEen hartelijk welkom voor de spelers van ‘t Veertje uit Boekel. Zij leverden vandaag de tegenstanders voor U11, U13 en ons team 1. De jongens van 15/17 speelden tegen Veghel.

De jongens speelden een goede wedstrijd die met 6-2 werd gewonnen. Daarmee versterken zij hun koppositie … gloort een kampioenschap?

U11 en U13 bleken duidelijk te sterk voor hun tegenstanders. De meeste van ons hebben al een jaartje ervaring in deze klasse en dat betaalde zich uit. Zowel u11 als U13 wonnen met gemak: 2x 8-0. In de stand betekent dat, dat beide teams aankloppen voor een toppositie in de stand.

Het eerste team speelde nu al de laatste thuiswedstrijd. Tegenstander was de hekkesluiter in de klasse waar in de return nog van was gewonnen.  Het werd 4-4, terwijl een 6-2 er in had gezeten. Ik denk met name aan de enkel van Marco die nipt in 3 sets werd verloren en dat geldt ook voor de mix van Mike en Judith B. Jammer, maar er is hard voor gewerkt. Het eerste team heeft nu alleen nog uitwedstrijden te gaan. Bij de besten van de middenmoot is de opgave.

4decu13 4dec-15team1