Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / 30 november: 3x 5-3 en 2x 8-0, maar voor wie?

30 november: 3x 5-3 en 2x 8-0, maar voor wie?

Uit werd met 5-3 gewonnen door U11-1: de beide dubbels, de singles van Sam en Nikki en de mix van Sam en Julie werden gewonnen.

De vriendjes van U11-2 waren weer enthousiast in de weer, maar zij konden het enthousiasme niet omzetten in punten. Vader René beloofde bij winst te zullen zingen over “bloed, zweet en tranen”. Maar ik denk dat dat averechts heeft gewerkt. René wil je niet meer van die gekke dingen beloven. En dan die hinderlijke netrand! Wacht maar, over twee jaar kunnen we er allemaal overheen kijken.

bvcu11 2Dan naar  de groteren: U15 maakte het de tegenstander zeer lastig en BVC won met 5-3. De opmars gaat door. Het wordt een interessante tweede competitiehelft voor U15.

Team 2 had ogenschijnlijk een makkelijke middag: 8-0 winst. Zij begonnen hun wedstrijden als laatste en waren toch als eersten klaar. Duidelijke taal.

Het eerste team won met 5-3. De herendubbel en de mix van Thijs en Indira werden in een 3-setter verloren. NIPT!!

bvc1 30novEr had meer in gezeten als Mike op volle kracht had kunnen spelen. Een griepje maakte dat hij niet zijn normale niveau haalde in de enkel en dat hij met gebogen hoofd het veld verliet. Toch petje af: alles eruit gehaald wat er in zat. De pizzapunten van Thijs maakte de middag helemaal af.