Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / 3 spannende thuiswedstrijden: jeugd U11 wint, 1e en 2e verliezen net

3 spannende thuiswedstrijden: jeugd U11 wint, 1e en 2e verliezen net

U11 mette cleo en rens kijktDe helden van onder 11 wisten de dag winnend af te sluiten. Er werd met 5-3 gewonnen. Het meest spannend was de dubbel van Mette en Cleo. Beide sets moesten verlengd worden om de winnaar aan te wijzen, 2x wonnen de dames van BVC. Hun spel vulde elkaar aan en was zeer leerzaam voor het publiek: vader René en zoon Rens kijken bewonderend toe.

Het tweede team moest hun meerdere erkennen in de opponenten van Scarabee. De punten waren voor Bob (in zijn enkel), Bob en Judith (in de mix) en voor Esmee. Esmee verloor haar eerste set in de enkel, maar wist de wedstrijd via een 3e set in 21-19 in haar voordeel te beslissen: Cuijk keigoed 🙂

Het eerste team bood het publiek een wedstrijd in optima forma: De herendubbel werd in 3-sets verloren; de damesdubbel gewonnen. 1-1 met de enkels voor de boeg. Judith en Mike moesten hun meerdere erkennen. Thijs’ nieuwe schoenen droegen hem weliswaar over het veld, maar leverde geen winst op. Indira speelde met haar nieuwe racket een eenvoudige 1e set, de 2e set werd echter verloren. De 3e set ging gelijk op en de dames wisselde elkaar op punten af. Indira verspeelde in de 3e een voorsprong, behield op tijd haar kalmte, greep bij 20-20 weer het initiatief en wist met 24-22 te winnen. Deze technisch-vaardige speelster (hier op de foto nog met haar zeer wedstrijd-ervaren racket) verzameld zo flink wat punten voor haar team.20sep15 mike indira Met 4-2 achter, de mixen in. Thijs en Judith wonnen hun mix: Judith met goed netspel en Thijs met agressief maar effectief aanvallend spel, zo hielden zij de druk op de tegenstander. De winst was met 24-22 in de 2e set nipt, maar terecht. De laatste wedstrijd moest de beslissing brengen. Indira en Mike vochten voor wat ze waard waren. De eerste set werd nog overtuigend gewonnen, de 2e kansloos verloren (hoe kan dat toch??? de druk van toekijkende oma’s, een onvolmaakte voorbereiding, ..?) en de 3e set glipte hen door de vingers met 18-21. De pizza’s stonden klaar voor bij de nadronk en waren ongetwijfeld lekker. Heren, nog een bokje bij de pizza?