Nieuw:
Welkom op de website van Badminton Vereniging Cuijk
Home / Geen categorie / 2 om 2, bij 30 stoppen en de ballen

2 om 2, bij 30 stoppen en de ballen

Is dat code? Nee, dat is de samenvatting van de wedstrijden van vandaag. team U15 was vrij, de andere 4 teams speelden thuis.

2-om-2

Van de 4 werden 2 wedstrijden gewonnen, 2 niet; dus 2-om-2. Het 1e en 2e team wonnen met 7-1 en 6-2.  Het 2e team durft openlijk hun ambitie uit te spreken. Zij gaan dit jaar voor het kampioenschap. Toen Jeff eenmaal de weg gevonden had, ging hij als een speer. Zijn single sloot hij 10 jaar jonger af dan dat hij er aan begonnen was (dacht hij). Indrukwekkend was de single van Kim. Tussen al het seniorengeweld bleef zij rustig en geconcentreerd spelen. De basis voor haar goede spel lag bij een sterke service. Hier foto’s van haar service in de dubbel met Judith.

service kim 2 service kim3

Bij 30 stoppen

Onder 11-1 verloor met 2-6. Geen probleem jongens en meisjes: de verschillen met de tegenstanders worden steeds kleiner. de eerste overwinning komt steeds dichterbij. Onder 11-2 kende een heel bijzondere wedstrijd, namelijk die met invalster Evi. Haar eerste set won zij met 21-8. De 2e set hield niet op bij 21. ???!!#@!!  De winnaar is degene die het eerste 21 heeft en met 2 punten verschil. Maar Evi noch haar tegenstandster gaven zich gewonnen. Bij 26-26 zei 1 van de ouders: “zullen we maar doen wie nu het eerste punt maakt, dat die wint?” De meiden wilden daar niets van weten.  Als er geen 2 punten verschil zijn, dan is degene winnaar die het eerste 30 punten heeft. Bij 30 stoppen! Helaas Evi won die 2e set net niet. De wedstrijd was gekanteld. Maar de zeer goed spelende Evi is een ervaring rijker, dit overkomt Evi geen 2e keer meer.

En de ballen …. gebruikelijk is dat het thuisteam de gasten na de wedstrijd in de kantine op een drankje tracteert. De scherpe kantjes van tijdens de wedstrijd zijn dan zo weg. Mike had op de training lopen pochen over zijn heerlijke gehaktballen. Hij ontkwam er niet aan de gehaktballen te laten testen door zijn team en de tegenstander. Conclusie van de keuring: ZEER GOED.

Hier de foto van team onder 11-2 met invalster Evi. Zie voor teaminfo en teamfoto’s de rubriek Wedstrijden / districtcompetitie. De foto van team onder 15 ontbreekt nog, maar die zullen we snel aanvullen.

U11-2 met invaller Evi

Onder 11-2 met van links naar rechts Evi (invalster), Rens, Hannah en Mette